Grootouderdag stichting Generatio

26 september 2018

Alle opa’s en oma’s opgelet: op 10 november organiseert stichting Generatio een gave toerustingsdag speciaal voor grootouders! Met sprekers als Kees van Velzen en Maaike Schalk. Wij zijn ook van de partij met een workshop!

Hoe vaak zegt u het niet?! Tegen uw kinderen, vaak wanneer zij zelf kinderen krijgen: Geniet er maar van! Want voor je het weet zijn ze groot, eisen de beslommeringen van alle dag de meeste aandacht….geniet er dus maar van! Of tegen uw kleinkinderen: Geniet er maar van. Want wanneer je groter bent, is het leven niet meer zo onbezorgd. Maar genieten grootouders ook van hun kleinkinderen? Bent u vaak en veel met een zorgtaak bezig? Neemt u zich als opa en oma zo serieus dat het mooie, leuke en blijde van het grootouderschap naar de achtergrond verdwijnt? Daarom het thema voor deze Grootouderdag: Geniet er maar van!

In het ochtendprogramma spreekt Kees van Velzen, bekend van de EO en Nederland Zingt en inmiddels op de Grootouderdag een vast gezicht, vanuit zijn rol als opa. Naast hem zal ook Maaike Schalk spreken, ze is pastoraal therapeut, counselor en coach. Als kind heeft ze met haar grootouders in één huis gewoond, en ook nu woont ze met haar dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen onder één dak. Andere onderdelen van de dag zijn workshops, gespreksgroepen en samenzang.

Wil je posters, flyers of een artikel voor in je kerkblad ontvangen? Stuur dan een mail met je naam en adres naar info@generatio.nu en het team daar stuurt het promotie materiaal naar je toe.

Generatio Grootouderdag 2018   Generatio Grootouderdag 2018 -2