Klaar voor het nieuwe seizoen

9 september 2017

We zijn er klaar voor! De afgelopen weken hebben we niet alleen heerlijk vakantie gevierd, we hebben achter de schermen ook heel hard gewerkt om dit komende seizoen voor te bereiden. We hebben ontzettend veel zin in al het moois dat op de agenda staat. Check hier het complete overzicht.

Op 22 september vieren we feest, dan start de allereerste basistraining Onweerstaanbaar! De tweede training in november zit al bijna vol. Onweerstaanbaar is een compleet uitgewerkte methode over liefde, relaties en seksualiteit, speciaal voor kerken. Maar liefst negen compleet uitgewerkte, interactieve, Bijbels onderbouwde, mooie lessen voor jongeren tussen 10 en 20 jaar. 

Op 7 oktober het supergave symposium Self(w)ie met onze vrienden van BUtogether, No Apologies, Chris en Power in Purity.

En vanaf november opnieuw een primeur: het eerste Opvoedevent Maak ze sterk! In januari en april volgen andere delen van het land.

Daarnaast natuurlijk de trainingen die je al van ons kende: de Beleidscursus Jeugdpastoraat, de Trainerscursus Maak ze sterk en onze normale spreekbeurten, trainingen en events.

Kijk in de agenda, zoek uit waar je graag bij wilt zijn en neem anderen mee. Gun jezelf dit seizoen zulke momenten van inspiratie, ontspanning, toerusting en bemoediging. We vinden het leuk je te ontmoeten!

 

Poster Onweerstaanbaar Symposium Selfwie Papendrecht Flyer Opvoedevent MZS map-beleidscursus-kjp-2