Opvoedevent Maak ze sterk

3 februari 2020

Over bijna zes weken is het zover: alweer de vijfde editie van het Opvoedevent Maak ze sterk! Samen met stichting Maak ze sterk, stichting Generatio, verschillende kerken in Middelburg, Opwekking-Timotheüs en talloze vrijwilligers maken we er een mooie dag van, vol inspiratie, praktische tips en bemoediging, gebaseerd op ons gezamenlijke fundament: de Bijbel.

Het is een dag voor iedereen die wil investeren in kinderen en jongeren, van 0 tot 18 jaar. Door het afwisselende programma, dat wordt ingevuld door sprekers die ruime ervaring hebben in het onderwerp van hun seminar of workshop, is het een dag waar veel mensen iets aan hebben! Het programma vind je hier.

De dag is gratis toegankelijk, we houden een collecte om de kosten van de dag te dekken. Je moet je wel vooraf aanmelden, dat kan hier.

Lijkt het je een mooie dag? Laat het zoveel mogelijk mensen weten! Hieronder vind je allerlei PR materialen die je kunt gebruiken om het event bekend te maken in je kerk, op school, in de buurt, waar dan ook. Wil je liever gedrukte flyers en posters om uit te delen en op te hangen? Stuur een mailtje naar info@maakzesterk.nl en we sturen ze naar je toe!

Maak ze sterk Opvoedevent

Flyer Opvoedevent MZS 2020
Persbericht Opvoedevent Maak ze sterk
PR bericht – Opvoedevent Maak ze sterk (bijv. voor in je kerkblad of website)