Tjonge, jongens

Tjonge, jongens!

€16.95

M. Dijkstra
130 pagina’s
Uitgeverij De Banier
ISBN 9789462781542

Categorie: .

Productbeschrijving

Alles is een wedstrijd; wie kan het hardst rennen, wie heeft de grootste spierballen?’ Jongens zijn leuk. Maar soms een tikje anders leuk dan je misschien denkt. In dit boek zoekt Mariska Dijkstra-Wolters antwoorden op vragen van moeders met zonen. Ze ondervroeg daarvoor meer dan honderd jongensmoeders. Zo’n twintig deskundigen geven tips. Is stoeien normaal? En wanneer grijp je in? Geloven jongens anders dan meisjes? Hoe vind je rust in een druk gezin? Wanneer praten jongens wél? Moet je jongens helpen met huiswerk? Voor iedereen die jongens beter wil leren begrijpen. In je eigen gezin, op club, in de klas of waar dan ook.

‘Mariska heeft een mooi ‘reisplan’ geschreven voor de ontdekkingstocht met je zoon. Ik zeg: kopen!’ Bert Reinds, orthopedagoog.
‘Een interessant boek vol met aha’s van vrouwen met manvolk in huis.’ Janette Hertog, moeder van twee zonen.
‘Dit boek breekt een lans voor jongens en probeert daarbij Bijbelse lijnen te trekken.’ Steven Middelkoop, jeugdwerkadviseur.

Mariska Dijkstra-Wolters (1974) is moeder van drie zonen: Abe, Joppe en Wiebe. Het moederschap combineert ze met haar baan als journalist bij het Reformatorisch Dagblad.