Jongeren aan het woord

 

Wie weet beter wat er in jongeren omgaat en wat ze meemaken, dan jongeren zelf?! Elke maand stellen we een jongere een vraag om te ontdekken hoe zij over dingen denken en wat ze ervan vinden. We zijn nog op zoek naar uitbreiding van ons panel, dus ken je een jongere die het leuk zou vinden om in ons panel te komen, laat het ons weten!

Heb je zelf een vraag voor deze rubriek? Geef hem aan ons door, wie weet komt hij erin!

 

Ons jongerenpanel

suzanne-bennikHoi!
Mijn naam is Suzanne Bennik, ik ben 18 jaar, ik woon in Westervoort, dat is een dorpje naast Arnhem. In Arnhem volg ik de opleiding Junior Accountmanager die super tof is! Ik ga ook naar de kerk in Arnhem, daar help ik bij de kids en ik zit in het team voor de jongeren van 12/16 jaar en help ik bij de avonden voor de jongvolwassen, en als kers op de taart heb ik een connect groep samen met een vriendin van mij, we komen om de week samen met een stel andere meiden en hebben een toffe tijd samen met empower en gezelligheid.  De kerk is echt een plek waar ik mijzelf kan zijn en God kan ontmoeten. Verder hou ik ervan om de gezelligheid op te zoeken en te genieten van het leven. Ik ben net nieuw binnen het studentleven en het leven van een 18 jarige. Ik zou voornamelijk vanuit het oog van een student stukjes schrijven, en ik kijk daar enorm naar uit! See you later!!

 

Michiel BalemansHallo Allemaal!
Mijn naam is Michiel Balemans. Ik ben 23 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Daar woon ik nu weer. Weer? Ja weer. Ik heb de afgelopen twee jaar gewoond in Zwijndrecht. In een studentenhuis met, gedurende de twee jaar, 6 tot 9 jongens/mannen van verschillende leeftijden. Dit heb ik gedaan i.v.m. de Bijbelschool die ik heb gevolgd. In Roosendaal ga ik naar de kerk en leef ik mijn leven. Verder speel ik gitaar en vind ik het Geweldig om Zijn Naam groot te maken. Ik vind contact met vrienden en mensen om mij heen belangrijk. Ik houd van God en ik houd van jongeren! Daarom ben ik heel blij dat ik mee mag werken aan het Jongerenpanel. Ik zie er naar uit om mijn kijk op dingen met jullie te delen.