Advies en steun

Als het gaat om weerbaarheid, preventie en pastoraat van kinderen en jongeren zijn wij gespecialiseerd in het maken van een vertaalslag tussen theorie en praktijk. Hoe kun je kennis, onderzoeksresultaten en Bijbelse waarheden toepassen binnen jouw situatie; zowel op individueel, groeps- of organisatieniveau. Wij helpen kerken, scholen en organisaties bij het maken van een goed en passend beleid, het inpassen van beleid in de praktijk of het creëren van draagvlak. We zijn innovatieve en creatieve denkers, genieten van samenwerken en uitdagingen en houden van oplossingen die wérken in de praktijk. Maatwerk is onze specialiteit.

Graag denken we met je mee wat jij in jouw situatie kunt doen om te bouwen aan een sterke volgende generatie en helpen we je op weg om het ontwikkelde plan toe te passen in de praktijk. Of het nu gaat om praktische zaken, , de juiste voorlichting of training, het opzetten van beleid en visie, het uitvoeren van je visie en beleid of het ontwikkelen van een plan… we staan je graag bij met onze expertise.

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor een kort advies of een afspraak maken om eens met elkaar kennis te maken en de situatie door te spreken.