Koerswijziging

19 juli 2023

Er zijn van die periodes waarin je zonder aarzeling gaat als een trein. En er zijn van die periodes waarin je moet kiezen welke dingen je wel en niet zal doen, omdat je het nu eenmaal niet allemaal (tegelijk) kunt doen. En vooral als je zoveel dingen leuk én belangrijk vindt, is dat niet altijd makkelijk. In zo’n proces zijn wij beland geweest. Misschien vroeg je je af of wij nog wel iets aan het doen waren, nu we zo weinig van ons hebben laten horen. We hebben onze energie en tijd vooral gestoken in het zoeken naar de juiste koers en verder in dat wat echt ons hart heeft: het uitgaan, vertellen, delen, trainen en coachen.

We zijn het afgelopen jaar zoekende geweest hoe we een goede verdeling van tijd, aandacht en energie konden geven aan de combinatie van Raise Up en onze gezinshuizen. Veel gespard met God en met elkaar, wat niet altijd makkelijk was. We zien hoe in ons werk een paar deuren wagenwijd open gaan. We maken hier bijzondere dingen in mee en zien God aan het werk. We zien ook een grote nood rond andere dingen die we doen, en horen hoe blij en dankbaar mensen zijn met de spreekbeurten en trainingen die we hier over geven. Tegelijk zijn we beperkt in tijd, wat maakt dat we niet meer alles kunnen blijven doen.

Spreuken 3:5-8 is voor ons zeer toepasselijk. We moeten niet steunen op ons eigen inzicht, niet onze eigen wegen bepalen, maar Hem in alles kennen, Hem vertrouwen en nederig de wegen gaan die Híj wil dat we gaan. We krijgen zicht op welke wegen dat zijn, en daar zijn we dankbaar voor. Onze focus zal de komende periode liggen op beleidsondersteuning aan kerken, lange termijn projecten en de thema’s relaties & seksualiteit, jeugdpastoraat en geloof & kerk. Onze andere thema’s en spreekbeurten zijn we aan het overdragen op anderen, daarover hoor je binnenkort meer. Voor nu even een berichtje om je te laten weten wat er hier achter de schermen gebeurt. En… je kunt weer wat releases van ons verwachten!