Lancering module 4

14 november 2023

Het is zover! Op 20 januari vindt de eerste training plaats van de nieuwe module van Onweerstaanbaar! Als aanvulling op de drie basismodules gaat module 4  in op de thema’s identiteit en diversiteit. De module bestaat uit drie uitgebreide lessen. Tieners krijgen hiermee de mogelijkheid om op een interactieve, open, aansprekende en toegankelijke wijze in gesprek te gaan. Ze worden tot nadenken gezet, geholpen en uitgedaagd om hun eigen mening en visie te vormen. Ze maken kennis met de wijze lessen die God in de Bijbel geeft en hoe deze de weg kunnen wijzen in de dilemma’s van vandaag. De module is geschreven vanuit preventief oogpunt en heeft als doel tieners te versterken, te helpen bij het vormen van een eigen mening en houvast te geven in de situaties die zij op hun pad tegenkomen.

Wil jij met module 4 aan de slag en heb je de basistraining al gevolgd? Dan kun je je hier aanmelden voor de training op zaterdag 20 jan 2024 in Lelystad. Komt deze dag je niet uit? De volgende mogelijkheid is op zaterdag 28 sep 2024. We zijn nog op zoek naar een locatie. Wil je dat we deze in jouw buurt organiseren? Neem dan contact met ons op!

Heb je de basistraining (module 1, 2 en 3) nog niet gevolgd? Neem dan contact met ons op om af te stemmen waar en wanneer je kunt aansluiten.