Yes! Training Onweerstaanbaar gaat door!

25 januari 2022

Dankzij wat versoepelingen mogen we 11 en 12 februari gewoon weer een old school basistraining Onweerstaanbaar geven in Goudriaan! Weliswaar met een wat kleiner clubje, maar toch!
We hebben de afgelopen week weer met zijn allen gemerkt hoe noodzakelijk, goed en belangrijk het is om kinderen en tieners toe te rusten op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit. Hoe zorg je ervoor dat zij goed met zichzelf laten omgaan, maar ook zelf goed met anderen omgaan? Daar hebben wij, in het bijzonder voor kerken, de prachtige meer-jaren-lesmethode Onweerstaanbaar voor geschreven, samen met Tanja Blokland!

De basiscursus Onweerstaanbaar is voor tienerleiders, maar ook voor ouders en opvoeders. Je ontdekt hoe je op een creatieve, open en interactieve manier met tieners in gesprek kunt gaan over liefde, relaties en seksualiteit, met de Bijbel als basis.

Wil jij deze leuke, interactieve, opbouwende en inspirerende training ook mee maken op een geweldig plekje (luxe bed and breakfast op een heuse koeienboerderij in de Alblasserwaard)? Meld je dan snel aan, want er is toch echt helaas nog maar weinig plek .
Poster Onweerstaanbaar 2 - rode letters