JongeGezinnenDag

Met veel plezier, verwondering en dankbaarheid kijken we terug op een bijzondere dag 5 oktober! Met 190 kinderen (0-8 jaar), 131 ouders, 75 medewerkers én de levensgrote poppen Sem en Sara hebben we genoten van het samen zingen, delen, God aanbidden, van God leren, samen eten en plezier maken. God was die dag merkbaar aanwezig. Zoveel kinderen die heerlijk ontspannen en blij waren, heerlijk hebben gespeeld en geslapen, terwijl het voor hen toch een indrukwekkende dag was met zoveel vreemde gezichten, op een voor hen vreemde plek. Ouders die ontspannen een programma konden volgen, samen konden doorpraten, af en toe gerustgesteld werden door even bij hun kinderen te kijken. Heerlijk opgebouwd en geïnspireerd worden. Het was een FEEST!

Op deze pagina vind je een impressie van de dag en de handouts van het plenaire seminar en alle workshop. We denken na of, waar en wanneer we nog eens zo’n dag zullen organiseren. Heb je daar ideeën over? Wil je meedenken of mee doen? Stuur een berichtje naar info@maakzesterk.nl en dan nemen we contact met je op!

Deze dag werd georganiseerd door stichting Generatio, stichting Maak ze sterk, Opwekking-Timotheüs, de LEG Aalsmeer en JerehSalem Kids.

 

Logo Generatio PNG HR            JerehSalem KidsLogo st MZS RGB        Logo LEG Aalsmeer    

Logo Timotheüs