Voorkant kaartje
Achterkant kaartje

Kaartje ‘Wat te doen als…’

€2.50

Set van 25 kaartjes.
Formaat 8,5 x 5,5 cm.
Hulpmiddel voor tieners en jongeren
Wat kun je doen als je bij een grens komt?

Categorie: .

Productbeschrijving

Wat doe je als je op het gebied van relaties en seksualiteit op een grens stuit van jezelf of de ander? Dit kaartje is een hulpmiddel met zes opties die je kunt kiezen om met die grens om te gaan. Het beste kun je dit kaartje gebruiken in combinatie met een stukje training en toerusting.

We hebben dit kaartje ontwikkeld voor een project over relaties en intimiteit binnen een zorginstelling waar jongeren wonen met een (licht) verstandelijke beperking. Grenzen aangeven op dit terrein is voor sommigen van hen ontzettend moeilijk. Met dit kaartje kun je hen zes opties aanreiken die ze kunnen doen als ze twijfelen of iets goed is om te doen of als ze iets niet willen. Dit kaartje is echter geschikt voor een veel bredere doelgroep dan alleen lvb jongeren.

Mocht je meer willen weten over dit project en over de andere onderdelen* die we ontwikkeld hebben, neem gerust contact met ons op!

Productgegevens:
Formaat: 85 x 55 mm (standaard visitekaartje), dubbelzijdig full colour bedrukt op 400 grams houtvrij papier, mat mc.

 

*) O.a. trainingen voor de bewoners, voor de groepswerkers, handvatten voor het sociale netwerk van de bewoners en materiaal voor coaches om over dit onderwerp met hun cliënten in gesprek te blijven en hen blijvend toe te rusten).