Trainerscursus Maak ze sterk

Aanmeld button

Ga aan de slag met de cursus Maak ze sterk: een interactieve, opbouwende en inspirerende cursus voor ouders/opvoeders! 

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat vraagt veel van hen, maar ook van hun ouders/opvoeders! Voor hen is het soms zoeken naar de juiste begeleiding van hun kind naar volwassenheid. Maar ouders en opvoeders kunnen ontzettend veel betekenen, zeker samen met elkaar. Aansluitend bij het boek Maak ze sterk heeft Raise Up een cursus voor ouders/opvoeders ontwikkeld met praktische handvatten vanuit een Bijbels fundament. Na het volgen van deze training kun je de cursus zelf organiseren binnen je eigen kerk, school, organisatie of gewoon bij jou thuis.

De trainerscursus is bedoeld voor mensen die zelf de cursus Maak ze sterk willen geven. Ouders/opvoeders die zelf kinderen in huis hebben, of van wie de kinderen uit huis zijn, maar die nog wel goed op de hoogte zijn van de actualiteit van het gezinsleven anno nu. Het heeft voorkeur om de cursus te geven met twee personen (het liefste een man en een vrouw).

De trainerscursus duurt 1 dag. Na afloop van de cursus ontvang je de handleiding, de materialen en het certificaat waarmee je de cursus zelf kunt geven in jouw kerk, school of organisatie. Je wordt deel van het team ‘Trainers Maak ze sterk’, die onderling tips en ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen. Je kunt de cursus zo vaak geven als je wilt. Het is niet toegestaan de cursus tegen betaling aan te bieden. Wel mag je deelnemers natuurlijk de kosten voor bijvoorbeeld hun werkboek laten vergoeden. Alle benodigde materialen voor de cursus ontvang je van Raise Up of kun je daar (bij)bestellen.

Praktisch

Tijd: 10:00 – 16:30 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 deelnemers

Kijk in onze agenda waar en wanneer de volgende trainingen gepland staan! We kunnen hem ook bij jou in de buurt komen geven. Neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Kosten

De cursus kost €75,- (incl. btw). Bij deze kosten zijn inbegrepen: koffie en thee tijdens de training, een certificaat, de handleiding van de cursus Maak ze sterk, het werkboek en de filmpjes die je kunt gebruiken bij de cursus. Je neemt je eigen lunchpakketje mee. De werkboeken voor de deelnemers kun je bij ons (bij)bestellen. Het boek Maak ze sterk is natuurlijk ook te koop.

Info

Vragen? Meer informatie? Neem contact met ons op via info@maakzesterk.nl.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden!