Raise Up @Opwekking

6 juni 2019

Het is zover! De stand is opgebouwd, de spullen staan klaar, het werk is voorbereid… laat de conferentie maar beginnen! Het komende weekend kun je ons vinden in de MissionExpo op de Pinksterconferentie van stichting Opwekking. Je vindt ons op standplaats A27, vlak naast deur 4. Van harte welkom om kennis te maken, bij te praten, nieuwe ideeën op te doen of je te laten inspireren!

We hebben een pot met mosterdzaadjes in onze stand staan. Er is sowieso iets met mosterdzaadjes in onze stand, kom even langs om te ontdekken wat dat is. En raad jij hoeveel mosterdzaadjes er in de pot zitten? Dan win jij misschien wel één van de drie prijzen. Ben je in de stand geweest en wil je meedoen met de prijsvraag? Vul hier je antwoord en je gegevens in!

Op zondagmiddag geven we in één van de twee seminartenten op het hoofdterrein een workshop over opvoeden en geloof.

Hoe maak je kinderen en jongeren sterk en weerbaar in een wereld waarin er zoveel op ze af komt? Hoe kun je hen zelf dieper met Gods Geest laten gaan, zodat hun geloof een stevig fundament wordt waarop ze kunnen bouwen? In dit seminar nemen we je mee in hoe je dat – gewoon praktisch in het dagelijkse leven – kunt doen! Van 16:00 – 17:15 uur. Welkom!