Terugblik Opvoedevents

14 mei 2019

We kijken met grote dankbaarheid en verwondering terug op de Opvoedevents in Lelystad en Goes! Twee bijzondere dagen met ieder een eigen karakter.  Veel verschillende mensen, verschillende regio’s, verschillende kerken en karakters, verbonden in de liefde voor God en het willen investeren in kinderen en jongeren! We horen van velen terug dat ze hebben genoten van deze dagen, dat ze zijn bemoedigd en opgebouwd en graag nog eens zo’n dag mee zouden maken! Ook wij als team hebben ontzettend genoten en hebben op zoveel manieren Gods hand gezien en ervaren!

Op deze pagina vind je in de kantlijn vind je de handouts van alle seminars en workshops van beide dagen. Op het event in Goes zijn een aantal foto’s gemaakt, die je terug kunt kijken voor een sfeerimpressie van deze dag.

Op 5 oktober organiseren we samen met stichting Generatio, Raise Up, Opwekking-Timotheüs, JerehSalem Kids en de LEG Aalsmeer een bijzonder mooie dag voor ouders mét kinderen! Hier vind je meer informatie. Je bent van harte welkom.

Volgend jaar hopen we op 14 maart 2020 het Opvoedevent te organiseren in Middelburg, samen met de lokale kerken. Wil je daaraan meewerken? Of wil je graag dat het event bij jou wordt georganiseerd in samenwerking met jouw kerk? Neem dan contact met ons op!

Veel zegen, maak ze sterk!